Forumdan kaliteli 2 site almanız sizi geliştirir hocam.
1) site değer kazanır enflasyon ile birlikte
2) siteniz üzerinden kazanç yolları geliştirerek ticaret yapabilirsiniz.
3) kenarda duran paranız enflasyon karşısında erir. Bu nedenle, yatırım yapmanız şarttır.
4) tanıtım, link, reklam alımı ve satımı vb. konular ile gelir elde ederek işinizi kurabilirsiniz.
örneğin;
10 yıllık sitemi alıp geliştirebilirsiniz. Eğer yetenekli bireyseniz kesinlikle ve kesinlikle alacağınız fiyatın birkaç katını bu siteden kazanırsınız. ek olarak kendi sitelerinizi seo yönünden beslersiniz. tavsiye ederim

ek olarak, size uygun olan web site alımınızı destekliyorum. Ticaret yaparken deneyim elde edersiniz.
saygılarımla
Söylemeyi unuttum, Site gibisinden ilgilenilecek özen gösterilecek takip edilecek projelere zamanım çok kısıtlı, yazılım işi ve ev hali bütün günümü alıyor.
Yazılımcıyım, aklımda projeler var bunlar üstünden bir yatırım peşindeyim aslında, vadelideki mevduata artık dokunmayacağım daha fazla çünkü al sat yapmaktan ziyade vadeli mevduattan ettiğim tasarruf kadar yatırım düşünüyorum.
Enflasyondan etkilenmeyecek şekilde hep artacak, hayat garantisi şeklinde düşünüyorum. İlk amacım bir yoksulluk üst sınır kadar para her ay vadesiz mevduatta tutmak olacak.
Çok fazla batırdım harcadım sonunda buralara kadar geldik, birazda tedirginim artık bu yüzden oldukça düşük riskte yatırım peşindeyim.
Teşekkür ediyorum, tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı bu konuda?