Sinquary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden böyle bir tepki almış anlamadım, fiyat düşüktür doğru fakat en fazla uyarırsın fazlası haddini aşmak olur. Ayrıca her fiyata yapılır gördüğüm kadarı ile site kusursuz olsun gibi bir istek olmamış deneyimsiz ya da toy bir arkadaş 500 liraya neden yapmasın ki?
Hocam bi de işin şu boyutu var adamın cebinde 700 lirası vardır 500 lirasına site yaptırmak istiyordur milletin de gelip asagilmasi normal değil. Ya da adamın bütçesi 500 lira, maaşı az olduğundan bu bütçeyi ayırabiliyor ve adamın ayırabildiği bütçeye hakaret etmek de normal değil. Herkes bir şeyler yapmak istiyor kendince ama bizim ülkemizde insanlar çok açgözlü ve açıkgözlü. Bu iki sebepten dolayı bizim insanımız birbirine yardım etmek yerine birbirine rakip oluyor maalesef. Örneğin adam telefon kılıfı satıyor. 10 lira maliyeti olan kılıfi 30a satıyor diyelim, kılıfın maliyeti 15 olduysa adam gidiyor 70e satıyor mesela. Bizim insanımız birbirine bunu yaparsa el adamı bize neler yapmaz ki ? Eski anlayış geri gelse keşke. Eskiden öğrenciye nasıl yardımcı oluruz diye aklını yitirir düşünürdü ev sahipleri. Şimdi ise.. Herkes elini vicdanına koysun. Tilkilik yapmasın. Eskiden hep öğrenciye kolaylık sağlanır yardım edilirdi. Bu anlayışın yerini fırsatçılık alması üzücü