uzmanforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ben genelleme yapılmasından rahatsız duyduğumu söyledim. Bir sürü memur tanıdığım var ve bu konu beni çok ciddi anlamda rahatsız ediyor. Polisinden tut, sağlıkçısına, idare memurundan tut gardiyanına kadar bir sürü tanıdığım ve akraba olan insanlar var hiçbiri de yan gelip yatmıyor öyle dediğiniz gibi. Çevrenizde ki memurlar nasıl salla başı al maaşı yapıyor anlamıyorum. Birkaç hadsiz insan yüzünden genelleme yapmak doğru değildir.

İftira atmak yerine neden bir şikayette bulunmuyorsunuz onu anlamış değilim. Her neyse uzatmaya gerek yok hocam insan kendine yakışanı yapar.
Hocam şu konuda anlaşamıyoruz sanırım sizinle herkesin aynı olmadığı konusunda ikimiz de hemfikiriz özellikle ilk mesajımda kolluk kuvvetlerini hariç tuttuğumu zaten belirttim. Ancak sizin kabul etmediğiniz kısım şu yan gelip yatan memur oranı sizin düşündüğünüzden çok daha fazla yani azınlık değil çoğunluk olan grup yan gelip yatanlar. Emin olun çevresinin büyük kısmı memur ve sürekli devlet dairelerinde işi olup oralardan çıkmayan birisi olarak yazıyorum bunu.