Bu yazdıklarımdan doktor dövenlere ya da memura hakaret edenlere destek olduğum anlamını nasıl çıkardınız gerçekten merak ettim. Bakın özetle söylemek istediklerimi tekrar edeyim gözlerim ile gördüklerim ve çevremde bana hak verecek yorumlara bakarak diyorum ki memurların çoğu salla başı al maaşı modunda iş güç ile alakaları yok diyorum ki bunu diyen çok memur arkadaşım var adamlar kendileri diyor kahve içmeye çıktık 1 saat sonra geldik akşam mesai bitmeden yarım saat önce aşağıya servise indik vs diye kendi ağızları ile söylüyorlar. Kimse tamamı öyle demiyor ama çoğunluğu öyle bu da genel olarak herkes tarafından dile getirilen bir durum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Yani benim dediklerimi genelde herkes onaylıyor ama siz diyorsunuz ki yok öyle bir şey peki o zaman.
Bakın ben genelleme yapılmasından rahatsız duyduğumu söyledim. Bir sürü memur tanıdığım var ve bu konu beni çok ciddi anlamda rahatsız ediyor. Polisinden tut, sağlıkçısına, idare memurundan tut gardiyanına kadar bir sürü tanıdığım ve akraba olan insanlar var hiçbiri de yan gelip yatmıyor öyle dediğiniz gibi. Çevrenizde ki memurlar nasıl salla başı al maaşı yapıyor anlamıyorum. Birkaç hadsiz insan yüzünden genelleme yapmak doğru değildir.
İftira atmak yerine neden bir şikayette bulunmuyorsunuz onu anlamış değilim. Her neyse uzatmaya gerek yok hocam insan kendine yakışanı yapar.