Beyefendi birincisi ben memur değilim ikincisi kim olursa olsun eğer bir topluluğa karşı haksız bir şekilde ithamlarda bulunuluyorsa ben eleştirimi yaparım. Bakıyorum son bir kaç aydır hep memurlara oynanıyor. Hayır yani memur tanıdığım ve bir sürü akrabam var ben şuana kadar hiç memurlarla alakalı sıkıntılı bir durum görmedim. Toplumda ki ekonomik bunalımın acısı memurdan çıkarmak isteyenlerden tutun doktor dövmeyi, memurlara hakaret etmeyi bir hak olarak gören bir zihniyet var şuan ve bunların ekmeğine bal döküyorsunuz.
Çürük memurları Allah bildiği gibi yapsın ama genelleme yapmak bu forumda ki aklı selim insanlara yakışmıyor. Kim olursa olsun haksızın karşısında durmayı öğretti başkomutan..
Bu yazdıklarımdan doktor dövenlere ya da memura hakaret edenlere destek olduğum anlamını nasıl çıkardınız gerçekten merak ettim. Bakın özetle söylemek istediklerimi tekrar edeyim gözlerim ile gördüklerim ve çevremde bana hak verecek yorumlara bakarak diyorum ki memurların çoğu salla başı al maaşı modunda iş güç ile alakaları yok diyorum ki bunu diyen çok memur arkadaşım var adamlar kendileri diyor kahve içmeye çıktık 1 saat sonra geldik akşam mesai bitmeden yarım saat önce aşağıya servise indik vs diye kendi ağızları ile söylüyorlar. Kimse tamamı öyle demiyor ama çoğunluğu öyle bu da genel olarak herkes tarafından dile getirilen bir durum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Yani benim dediklerimi genelde herkes onaylıyor ama siz diyorsunuz ki yok öyle bir şey peki o zaman.