uzmanforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan arkadaş ve sizin yaptığınızın öncelikle suç teşkil ettiğini söylemek istiyorum. Herhangi bir topluluğa karşı bu şekilde karalama politikası uygulayamazsınız. Hangi grup olursa olsun ister işçi ister memur ister kadın kim olursa olsun.. Bakın değinmek istediğim nokta bu forumda üst üste memurların nerdeyse tamamı için yanlış algılar oluşturulmaya çalışılıyor. Bunları yapanlar hep memur ve bilim düşmanı kesim.

Memurlara ne hak verilmişse verilmiştir bu beni, sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren ekonomi ne yönde gidiyor nasıl daha iyi para kazanabilirim olmalı. Başkasının kötülüğünü istemek sadece aciz ve zavallı insanların işidir.

Bir memurun hatasını görmüşseniz şikayet edin kardeşim gelip burda ağlamayın. Burası ağlama duvarı değil kimseyi karalayamazsınız.

657 Sayılı kanuna tabi olan herkes devlet memurudur. Devletin memurlarına iftira atmakta bir suç teşkil eder. Memurların büyük bir kesimine iftira atılıyor bir TC vatandaşı olarak bu saçmalığa karşı çıkıyorum.
Suç olan tam olarak nedir gözümüz ile gördüğümüz şeyleri dile getirmek mi ortada bir iftira yok arkadaş devletteki bütün memurlar dememiş çoğunluğu öyle demiş ki yoldan 1000 kişi çevirin bunun en az 900 tanesi bizi onaylayacaktır suç ise ülkenin yüzde 90'ı suç işliyor demek ki.

Kimse burada memurlara verilen haklara bir şey demedi onu siz öyle algılamak istediğiniz için anlamışsınız kimse neden memurlar hafta sonu tatil yapıyor ya da neden öğlen 1 saat molaya çıkıyor demedi işlerini düzgün yapan memur bir elim parmaklarını geçmez dedi.

Şükür şu an kral memurum diyen de çok daha iyi bir işim ve gelirim var isterseniz 50 bin alın o sizin probleminiz benim değil ben kendi halimden memnunum. Memnun olmayan da kendi düşünsün bu benim problemim değil.

Yukarıda da söylediğim gibi ortada iftira olmadığı için iftira suçu da oluşmaz bu nedenle suç teşkil eden bir durum da yok. Büyük kesimine iftira atılıyor demişsiniz yani diyorsunuz ki gözünüz ile gördüğünüze değil bana inanın. İnsanların gördüğünü söylemesi iftira ve suç değildir bunu kabullenmeniz gerekiyor öncelikle hepsini geçtim siz işinizi layıkıyla yapıyorsanız ve o azınlık grup içerisinde olduğunuza canı gönülden inanıyorsunuz neden bu mesajlardan gocundunuz.