Konuyu açan arkadaş derdini gayet net anlatmış aslında işini illa ki iyi yapanlar var ama çoğunluğu sıkıntılı diyor ki burada memur olanlar dışında buna katılmayacak olanda yoktur sanırım ayrıca ne alaka devlet = memur hükümet ile devleti bir tutanlar bitti bir de memurlar mı başladı. Öyle bir dünya yok devlet = memur diye bir şey de yok. Her zaman söylediğim bir laf vardır tekrar edeyim şu an Türkiye'deki devlet memuru sayısını polis ve askeri hariç tutarak yüzde 90 aşağıya çekin işlerde hiçbir aksama olmayacaktır bunu da bir çok memur arkadaşı olan , devlet dairelerinde sürekli işi olan ve buralardan çıkmayan birisi olarak söylüyorum. Ülkede aşırı derecede memur fazlalığı var olay bu kadar net. İşinize gelmeyen her mesajı yaptığınız gibi bunu da report edebilirsiniz. İyi günler dilerim.
Konuyu açan arkadaş ve sizin yaptığınızın öncelikle suç teşkil ettiğini söylemek istiyorum. Herhangi bir topluluğa karşı bu şekilde karalama politikası uygulayamazsınız. Hangi grup olursa olsun ister işçi ister memur ister kadın kim olursa olsun.. Bakın değinmek istediğim nokta bu forumda üst üste memurların nerdeyse tamamı için yanlış algılar oluşturulmaya çalışılıyor. Bunları yapanlar hep memur ve bilim düşmanı kesim.
Memurlara ne hak verilmişse verilmiştir bu beni, sizi ilgilendirmez. Sizi ilgilendiren ekonomi ne yönde gidiyor nasıl daha iyi para kazanabilirim olmalı. Başkasının kötülüğünü istemek sadece aciz ve zavallı insanların işidir.
Bir memurun hatasını görmüşseniz şikayet edin kardeşim gelip burda ağlamayın. Burası ağlama duvarı değil kimseyi karalayamazsınız.
657 Sayılı kanuna tabi olan herkes devlet memurudur. Devletin memurlarına iftira atmakta bir
suç teşkil eder. Memurların büyük bir kesimine iftira atılıyor bir TC vatandaşı olarak bu saçmalığa karşı çıkıyorum.