Hocam siz anlamıyor musunuz yazdıklarımı lütfen okuyunuz hesabımdaki parayı kuruşuna kadar aldım genel müdürlük tarafından tüm bakiyenin ödenmesi ve yapıkredi ile ilişiğimizin kesilmesi kararı verildi gerekçe olarak sorduğumda papara kullanıyorsunuz dendi ve ben kendilerine papara yasal bir elektronik para kuruluşu değil mi dediğim de genel müdürlük tarafından böyle söylendi denildi aradığımda da aynı şekilde tepki aldım ve ek olarak şunu da söyliyim aynı tarihlerde işbankası hesabımda kapatıldı ve tek gerekçe yine papara olarak gösterildi aradan kısa bir süre sonra papara tüm istanbul billboard reklamlarını ve süper market arabalarını kapattı bankalar da daha sonrasında tanımaya başladı belki de benim gibi bir çok insan madur olmuştur
İnsanlar genelde paparayı illegal yollarda kullanılıyor adı çok çıktı bu konuda. Papara üzerinden yaptığınız işlemler süpheli görüldüyse kapatılabilir. Bunu garanti bankasıda yapıyor oluşturun sanal kart bir zaman sonra hesabınızı sorgusuz kapatıyorlar garanti bankası gerekçe bile göstermiyor. Garanti bankası ile bu tarz sorun yaşayan yüzlerce insan var forumda. Bankaların hepsi böyle tek bir bankaya bağlanmmaz bu durum.