KarahaNCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahlak sükut etmiş hocam. Devlet 6001 km şartı getirdi. Müslüman Türkler durur mu ? Ya aracı 6 ay filolara kiralıyor yada sanayi de işi hallediyor. Online satış açılsa elinde parası olan adam kendine anasına babasına amcasına birer araba rezerve eder, akabin de 2. el olarak üst e 200 koyup kar eder. Kanunlar kurallar bu ülke için sadece gecici bir engel. Örneğin : Devlet xiomo 12 sonrası için iphone gibi direkt imei atmasına önlem aldırdı. Fakat bizim Türkler anakart a direnç atarak bunun da çözümünü buldu.

Ahlak, Ahlak, Ahlak ! Yaptırım ve ceza hayvanlar da işe yarıyor, insanlar da ise bir gram bile işe yaramıyor. Benim bu ülkeye dair umudum kalmadı. Belki bir araba alırım umudu ile çabalıyorum o kadar...
hocam böyle saçma ne ucu ne sonu bellirsiz önlemler alınınca Türk insanı da durur mu hemen açığını arıyor. şu forumda bile ne sitelerin ne açıkları arandığını ne indirimlerden faydanıldığını görüyoruz bunu ben de yapıyorum ama çok cuzi ufak şeyler. burada koskaca piyasadan bahsediyoruz. kural ne 6000 sınırı. milletin gazı alınsın diye saçma saçma kurallar koyuyorlar başka bir şey değil.