Nedenini anlatayım sana bir örnekle ile; ben 2 fakülte bir ön lisans ve 1 yüksek lisans mezunuyum. 2018 de ALES i 1. lik ile kazandım ve 1. lik ile yüksek lisansı bitirdim. tezim kamu denetçiliği kurumunda bile yayınlandı 3 hukukçu profosör altına imza attı. Neyse gel gelelim mülakata bizim sınıf 12 kişi idi ben ve diğer 10 kişi derslere daha geldiğini görmediğimiz ancak AKP milletvekilinin kardeşi olduğunu sonradan öğrendiğimiz bir kişiyi işe aldılar şu an bu BAŞÖRTÜLÜ insan müsvettesi benim yerime üniversite de araştırma görevlisi olarak çalışıyor. Milletvekili olan abisine baksam bir karış sakal var hacca gitmiş ama kul hakkını da yemekten utanıp sıkılmıyor. Çok beddua ettim çünkü çok zoruma gitti herşeyi birincilikle kazan tez konun o kadar dikkat çeksin sonra kalkıp okula adım bile atmayan millet vekilinin kardeşi gelip senin yerine işe girsin evet çok beddua ettim bu olay Kahramanmaraş da oldu ve öğrendiğim kadarıyla depremde benim yerime torpil ile işe yerleşen enkazda kalıp ölmüş. İnanın zerre kadar acımadım bu gün yine benim bedduam ile aynı kişinin öleceğini bilsem yine aynısını yaparım bunu yaşamayan bilemez hakkımı zehir zıkkım etmiştim şimdi ölmüş yine ediyorum zehir zıkkım olsun yani anlayacağın bu ülke de torpil oldukça kamu kurumları iflah olmaz yıllarca bu hükümet hocaefendi dediği yaratığın adamlarını aldılar işe şimdi de başka tarikatlara bağlandılar.