HayroLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunlar zaten belli kulllandığı yöntemi yanlış olarak dile getirince ben farklı bir durum var zannettim. Ki zaten belirttim tasarımsal olarak iyileştirilmesi gerekiyor.
Yöntemi söylemem sebebim zaten MVC yapısında php veya .net ile index, category, single, feed şeklinde 4 sayfayla yapabilecekken işin içine C# vs sokmaya gerek yok. Ayrıca haber dışardan çekiliyorsa DB kullanmaya da gerek yok. 1 saatte yapmışsın ooo harikasın dersek, kendini geliştirmez, eleştirip doğru şeklini göstermek gelişmesini sağlar.


Arkadaşın söylediğinden anladığım, C# botuyla haber çekip veri tabanına kaydediyor. Web tarafında da MVC ile veritabanındaki haberi yayınlıyor. Özetle sağ eliyle sol kulağını gösteriyor. Web tarafında tümünü üstelik veritabanı kullanmadan yani DB şişirmeden yapabilir ki, gönderdiğim link o şekilde çalışıyor. Veritabanı vs yok en basit hostingde dahi sorunsuz çalışır