4 Yıla yakındır internet üzerinden bir çok iş yaptım hemen hemen hepsinden güzel ekmek yedim kendimi geliştirdim ama hep içimde bir eksiklik ve pişmanlık hisettim eksikliğin nedenini bulamadım fakat pişmanlığım bir işte profesyonelim diyemiyorum hemen hemen bir çok iş hakkında detaylı bilgi sahibiyim yapabilir edebilirim ama profesyonelim diyemiyorum kendime profesyonel olamadan farklı dala atladığım için Disiplinli bir insan değilim dağınık bir hayatım var çok şükür eli yüzü düzgün biriyim ağzım laf yapıyor kendimi girdiğim her ortamda sevdirebiliyorum bunun da çok ekmeğini yedim bu planı geçtiğimiz hafta sonu yapmıştım fakat az önce aklıma burada konusunu açıp her ay konuyu güncelleyerek ilerlemek geldi 6 ay sonra geriye dönüp bakabileceğim bir flood konu olacak şekilde yapmayı planladığım şeyler arasında

1- kripto para kanalımı 1 yıla yakındır bırakmıştım parayı bulduktan sonra her şeyi saldım ilk ve en önemli işim kanalı tekrardan eski aktifliğine getirip kitlemi toplamak. 20.06.2023 (4.996 Abone)

2- yeni açtığım kanalımı kişisel kanalımı 10bin aboneye ulaştırmak. 20.06.2023 (31 Abone)

3- Görev sitesinin aylık cirosunu 20bin üzerine getir

4- instagram sayfasını tekrar aktifleştir ve 15Bin takipçi daha kazan. 20.06.2023 (97.300+ Takipçi)

5- Spora git kilo al 20.06.2023 (55 Kilo)

6- Sıfırdan başlayacağım mobil uygulama geliştirme konusunda belirli bir seviyeye gelip yapımı kendimeait 2 uygulama yayınlamak

Not: kendim için açtığım bir konu sadece gelişimimi not edip geçmişe dönük bakabileceğim bir şey olsun diye yapıyorum.
Her ayın 20sinde konuyu bu şablon üzerinden güncel durum ile güncelleyeceğim iyi forumlar