"Eşeklere bile maaş veren iş verenim" diye birisi şiir yazmak isterse sizi etiketlerim.
Fabrikamda çalışanlarım var, her biri birer eşek gibi, Ama verdiğim maaşlarla hepsi havalı birer prens gibi.
Ah eşeklerim, sabahın köründe gelirsiniz işe, Ne gülüşler, ne şakalar, kahkahalar her yerde işte!
Her biriniz değerlisiniz, sizi önemsiyorum, Yaptığınız işleri düşününce içim açılıyor, oh ne hoş bir huzurum.
Bazıları diyor ki, "Eşeklere neden maaş verirsin?" Cevabım basit: "Onlarla daha iyi anlaşırım, her gün gülerim sırtlarına binerim!"
Eşeklere bile maaş veren iş verenim benim, Yoksa sizce nasıl bu kadar zengin oldum, düşünsenize bir an için!
Eşeklerimi severim, onlarla gurur duyarım, Ama maaşlarını zamanında ödemek beni biraz sıkıştırırım!
Gözleri kocaman, kulakları uzun, yürürler tıkır tıkır, Çalıştıkları her gün beni şaşırtır, ne yaptıklarını anlamam gerekir.
Şimdi söyleyin bana, böyle bir işveren daha var mı? Eşeklere maaş veren başka birisi karşıma çıkarsa, ödül veririm ona!
İşte size maaş veren işverenimin hikayesi, Mizahla, kahkahalarla dolu, biraz da hayal gücüyle süslenmiş bir serüven işte!