Bu ülke insanını anlamıyorum gerçekten, hem refah içinde yaşamak isterler hem de herkesin memur olmasını, bu nasıl olacak peki, herkese devlet bakarsa nasıl REFAH olacak?
Asgari ücretin 2-3 katını alırsa düz memur kim çocuğunu memur yapmaz ki, ülkemizin gençlerinin %90 kpss kasıyor, kimsede özel sektör için yetenek kazanma merakı yok, ben daha hiç duymadım şu fabrikada 2 sene çalışıp tecrübe kazanırım ya da şu esnafla 2 sene çalışıp tecrübe kazanırım diyen, varsa yoksa kpss,
bu işin tek çözümü düz memur maaşı asgari ücretle eşitlensin veya %25 fazla olsun, kpss hayali bitsin, gençler üretime geçsin.
Konu çözüldü: Aklı olan kim varsa memur olsunmuş, dirsek çürütülmüş, bu konuyu konuşmak bile delilikmiş yani ben deliymişim hatta üstüne kıskanç ve memur olmadığım için cahil eğitimsizmişim, kısacası memur olmadığım için ölmeyi hakediyormuşum.
Son söz: işte toplum böyle olunca siyasiler ne yapsın arkadaş, biri vermicem dese diğeri 5x vericem diyor eytde olduğu gibi, işimiz zor anlaşılan, belki 50 yıl sonra, tekrar geçmiş olsun.
Konu silinebilir