trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 2 yıldır Abd ve Avrupa ülkeleri krizle boğuşurken biz tarihte görülmemiş şekilde asgari ücretimizi 500 dolar yaptık, doğalgaz ve elektrik aşağı yukarı aynı seviyelerde,

tek sıkıntı kiralar ve market fiyatlarıydı, kiraya %25 sınır ile çözüldü bakmayın 3-5 olay çıktığına, ev sahiplerinin çoğu ticaretle uğraşan veya memur olduğu için devletle papaz olmaktan çekinen insanlar.

son olarak market fiyatları ki en önemlisi; 2-3 ay öncesine kadar yumurta, salatalık, yağ, soğan derken hepsi uçuyordu ama son 1 aydır acayip bir ucuzlama var sanırım bu sorunda çözüldü;

30luk yumurta 85tl den 60tl
400gr terem yağ 35 den 20tl
5kg yağ 230tl den 130tl
Salatalık 40tl den 15tl
Soğan 30tl den 10tlye
Şeker 25tlden 20tl

İnşallah daha iyi oluruz, bu global kriz içinde böyleysek seneye global krizin bitmesiyle tam olarak uçuşa geçeriz büyük ihtimal.
bide konsolosluklar vize verse Avrupa'ya bütün sizden olmayanlar gelicek artık ama işte gelemiyorlar kendi kendinize yetersiniz siz orda çok güzel ekonomiyle neyse yıllardır girmiyorum siyasete bazı eski arkadaşlarım sırf gördüklerimi söyledim diye Atatürk düşüncelerini savunuyorum diye beni silmişler hatta konuşmuyorlar bile siz devam beyler yıllardır boş konuşmuşuz boş yere arge yapmışız ama ağladığınız aç kaldığınız günleri hatırlatırım geldiğiniz yer ve kolları hatırlatırım o beğenmediğiniz ben şu anda kurduğunuz sistemlerin ve çalışanlarınızı yapan ben oluşturdum.

haa eklemeden geçtim bundan sonra üflemem bile elbet bi yerden sonra takozlarsınız