Site adresi: Alıcıyı Korumak İçin Sadece Alıcıya Verilecektir. (Başı ana kelime sonu kısaltma içeriyor) (.NET Domain) Sitenin aylık getirisi: Sosyal Medyada Sadece 1 Kere Linki Paylaşarak 0,08 Euro getirisi oldu. Sitenin açılış tarihi: 20-04-2023 DA / PA Değerleri: 1/30 Kategori / sitenin içeriği: Bebek
Günlük hit sayısı: - Ziyaretçi kaynağı:- Domainin yaşı: 103 Günlük Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tümü Hosting dahil mi?: 1 hafta idare edilir. Banlı olduğu sponsor var mı?: - Banlı olduğu arama motoru var mı?: - Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: - Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: - Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: SADECE ALAN ARKADAŞA SİTE ADRESİ İLETİLECEKTİR.
Öncelikle Merhabalar. Projelerimden biri olan ingilizce niche sitemi satışa çıkartıyorum. Makale girilerek çok güzel kazançlar elde etmeniz mümkün. Her şeyi hazır anahtar teslim şekilde alan arkadaşa ileteceğim. Normalde hiç niche projemi satmadım ancak yakında hayata geçireceğimiz bir proje için sermayeye katkı sağlamak amacıyla satıyorum.
İçerisinde -
Rankmath Pro eklentisi ile teslim edilecektir. Ek olarak
Generate Press teması kullanılmıştır. Tasarımsal olarak hiç ellenmemiştir. Direkt ana kategori, ana sayfa postlar ve son eklenen 5 post bulunuyor. İçerisinde 22 adet ingilizce makale mevcut. Yanında PİNSİZ BELÇİK ADSENSE hesabı ile birlikte verilecektir. Sadece içerik girilmesi yeterli bir proje olacak. 2 gün üst üste Sosyal medya üzerinde 1-2 içerik link olarak paylaşılmıştır. her paylaşımda
0,08 ve
0,06 euro kazandırmıştır.
Fiyat konunun en altında yer alıyor.Alan arkadaşa direkt hiti çektiğim kanalı ileteceğim.Böylece düzenli olarak her içerik girdiğinde küçük küçük google index beklerken kazanabilir.
Görseller: