Selamlar,

Haber sitelerinde yüz satır salak sapak şey var, bilgi yok maalesef size sormak durumunda kalıyorum

Bütünleme var mıdır?

Bizim ATA AÖF'te var. Arkadaş sınavlarını kaçırmış...

--seo konu yedeği--

HOŞGELDİNİZ,

Saatlik SEO Danışmanlığı hizmetimi, SEO süreçlerini kendisi yürütmek isteyen bireyler adına sunuyorum.
Yolun henüz başında veya yarısındayken, aynı yolu birçok kez tamamlayan birinden destek almak isterseniz, bir tık kadar uzağınızdayım.
Unutmayın; SEO bir takım oyunudur.

Saatlik SEO Danışmanlığı Kimler İçin Uygun?
  • SEO Süreçleri için bir yol arkadaşı arayan bireyler.
  • Eksiklik ve hatalarının tespit edilmesini isteyen kişiler.
  • Sitesi adına bir yol haritasına ihtiyaç duyanlar.
  • SEO stratejisi kurmakta zorlananlar -> SEO bütünsel bir süreçtir, sadece SEO kriterlerini tamamlamak üzerine düşünmek ve davranmak günümüz arama motorları için asla yeterli olmaz.

Saatlik SEO Danışmanlığında Çalışma Adımları Neler?
  1. Ön görüşme (Yazılı olarak yapılır, uygun olup olmadığınız iletilir, ücretsizdir.)
  2. Anlaşma => Ödeme => Yazılı olarak alınan site adresi vb. bilgiler => Randevu
  3. 1 Saatlik Telefon görüşmesi.
  4. Siteniz için SEO Denetimi (SEMrush Site Audit aracından destek alınır.) çalışmasının yapılması ve On Page & Teknik SEO adına çıkan hataların Türkçe açıklamaları ile beraber rapor haline getirilmesi,
  5. Siteniz için Backlink Denetiminin (SEMrush Backlink Audit aracından destek alınır.) yapılması ve Off Page SEO adına çıkan zararlı & toxic backlink durumunuz ile ilgili Türkçe açıklamalara yer verilerek rapor haline getirilmesi,
  6. Siteniz için tamamen manuel olarak içerik denetiminin yapılması, SEO kriterleri veya Kullanıcı Deneyimi (UX) adına sıkça yapılan hatalar varsa bunların raporunuza eklenmesi,
  7. Wordpress altyapısını kullanan sitelerde geçerli olmak üzere, hız analizinin yapılıp, sunucu, tema, eklenti veya optimizasyon bazlı, durumu iyileştirme ihtimali olan uygulamalar varsa bunların raporunuza öneri olarak eklenmesi,
  8. Sektör Analizinizin yapılması ve Off Page SEO adına yol haritanızın çıkartılması, bunun yazılı olarak bir dökümana işlenmesi,
  9. Hazır hale gelen raporunuzun ve yol haritası dökümanınızın WhatsApp veya Mail kanalları üzerinden size iletilmesi.

Yazılı olarak sunulan rapor hakkında, sadece raporda yer verilen detaylara dair, yazılı olarak soru sorma hakkına sahipsiniz. Bunun için tekrar bir görüşme talep etmenize, ücret ödemenize gerek yoktur.

Fiyat: 1 Saatlik SEO Danışmanlığı = 375 TL
Fiyat Açılışa Özel Olup Kademeli Olarak Artacaktır.
Online ve Kredi Kartı ile Ödeme Mümkündür, Güvenilir Aracı Shopier kullanılır.
Not: Yazılan fiyatta KDV Hariçtir.

HEDİYE EĞİTİM: 269 TL Değerindeki OFF PAGE SEO EĞİTİMİ

HEDİYE: 199 TL Değerindeki ChatGPT SEO Eğitimi

HEDİYE EĞİTİM2: 429 TL Değerindeki E-TİCARET SEO EĞİTİMİ

BENİ TANIYIN
Hakkımda bilgi edinmek için Spoiler butonuna tıklayabilirsiniz.

Merhabalar, ben Göktuğ. Yaklaşık 7 yıldır arama motoru optimizasyonu ile ilgileniyorum, son 3 yıldır kurucusu olduğum Doğa Dijital çatısı altında çeşitli SEO hizmetleri vermekteyim. Dünyaca tanınan SEO Uzmanları ve SEO konulu bloglar üzerinden öğrendiklerimi çeşitli sosyal medya platformları ve forumlar üzerinden kitlemle paylaşıyorum. Bu bilgileri eğitim haline getirip Udemy platformunda sundum. SEO dışında E-ticaret ve Wordpress gibi konu başlıkları ile de profesyonel düzeyde ilgileniyorum.

Google Dijital Atölye / DİJİTAL PAZARLAMANIN TEMELLERİ EĞİTİMİ Sertifikam
Sertifika No: MA8 75S W6T
Doğrulama Bağlantısı: https://learndigital.withgoogle.com/...rtificate-code
İstanbul Üniversitesi / SEO (ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU) EĞİTİMİ Sertifikam:

Saatlik SEO Danışmanlığı Haricindeki Hizmetlerimde Durumlar Nasıl diye merak eden olursa;

SADECE KAPSAMLI İÇ SEO PAKETİ ALAN, On Page SEO ve Teknik SEO hataları giderilen Wordpress Kurumsal bir sitenin grafiği:

2 AYLIK SEO DANIŞMANLIĞI ÇALIŞMASI: 1 ANAHTAR KELİME İSTENİRKEN 11 ANAHTAR KELİMEDE İLK SAYFA ÜSTELİK KELİMELERİN SADECE 2'SİNDE ŞEHİR ADI YAZIYOR, GERİSİ TÜRKİYE GENELİ
(Detaylar İçin 'Spoiler Göster' Butonuna Tıklayınız.)

AYNI PROJENİN GOOGLE SEARCH CONSOLE İSTATİSTİKLERİ

AŞAĞIDAKİ KISIMDA SİTEDE BEN DAHİL BİR DANIŞMAN YOKTU, HATTA İÇERİK GİRİŞLERİ DE DURDURULDU, FAKAT GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE KAYIP YOK. HERŞEY USULUNE UYGUN YAPILDIĞI İÇİN GOOGLE GÜNCELLEMELERİNDEN YA YERİNİZİ KORUYARAK YA DA YÜKSELEREK ÇIKILIYOR.

Önemli Not: Yazılı olarak sunulan rapor ve yol haritası dökümanının teslimat süresi maksimum 1 haftadır.