Yurtdışı iphone 14 pro çift fiziki hatlı arıyorum, facebookda bir kaç grupta satan var ama güvenemedim.. (e-simli aramıyorum çift fiziki simli arıyorum her yerde yok sanırım o)
Hocam bende aynı şekilde arıyorum fakat bulamıyorum hep toplama satılıyor diyorlar ondan dolayı korkuyorum almaya. Bence grupta anlayan arkadaşlar varsa nelere dikkat etmeniz gerektiğini söylesinler öyle alın piyasada çok toplama varmış.
Hocam hongkong cihazı almayın bana kalırsa çift fiziksel simliler hongkong cihazları oluyor, illa alacaksanız appledan sorgulatın aktif olmasın, kutuyu yanınızda açtırıyor mu ona bakın kutudaki ve telefondaki seri no ve imeinin birbiriyle tuttuğunu teyit edin, hongkong cihazlarında sonradan kapatılma olayı çok oluyor bunlara dikkat edin (şüphelenirseniz bilgisayara bağlayıp telefonu 3utools diye bir program var, onla pil döngüsünü vs. kontrol edin)
Bu arada hongkong modellerinde (Pro max için A2896, Pro için A2892) garanti olmuyor trde onuda söyleyeyim var diye yanlış yönlendirmesinler