Printerbayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İcraya itiraz edebilirsiniz dilekçe ile. Çok bir bilgim yok fakat dilekçe ile itiraz ediliyor diye biliyorum.
mofrad adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Fahrettin; e danışırsanız yardımcı olabilir
cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%100 haklı ise zaten davayı kazandın demek muhtemelen Sigorta şirketi çakal 2 taraftan para almaya çalışıyor
Avukat ile icraya itiraz edin ve Karşı tarafa tazminat davası açacağınızı bildirin.

İtiraz icrayı durdurmaz
selim5051 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen İlamsız İcra takibi gelmiştir.İcra dairesine gidip benim böyle bir borcum yoktur yazılı dilekçenizi verin yeter
Aslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ilamsız geldi hocam.
YTDBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İcra dairesine gidin böyle bir borcum yoktur diyip süresinde dilekçe ile itiraz edin.
MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süre geçmeden itirazda bulunun yoksa borcu kabullenmiş oluyorsunuz.
Avukata da gerek yok. İlgili icra müdürlüğüne gidip itiraz edebilirsiniz dilekçeyle.
THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iki türlü yöntem var e imza ile elektronik itiraz dilekçesi yazacaksın ama bundan sonrası e imza ile yapılıyor veya icra dairesine gidip icraya itiraz edeceksin. Genellikle başka icra dairesinden açarlar önce kendi icra daireniz olmadığından itiraz edin tekrar açılır ise borca itiraz edersiniz
Karşı tarafın avukatını aradım. Kaza masraflarını karşı tarafın avukatı sigorta şirketinden karşılamak istemiş fakat o sırada benim aracın sigortası yoktu. Bu yüzden masraf bana çıkmış. Fakat elimde %100 benim haklı olduğuma dair kanıt var sizce durum ne olur?