Öncelikle hayırlısı olsun bende geçen sene 31 martta ameliyat oldum şuan sağlıklı kilomdayım. Sizinde sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve klavuz olmak isterim. dikkat edilmesi gerekenler, sarkma olmaması için neler yaptım. Midenin tekrar büyümemesi için neler yapmamız gerek, Aklınıza gelebilecek tüm soru ve sorunlarda yardımcı olurum. Hatta özel diyetisyenimin uygulattığı diyet kitapcığınıda gönderebilirim çok faydasını görürsünüz.

Küçük bir de tavsiyem var.
1. ay çok önemli vucudun en güçsüz olduğu dönem ilk 3 aydır. Bunun sebebi miğdenin yediği besinlerden vitamin mineral ve bize fayda sağlayan herşeyi ayrıştıramama tam anlamı ile yetinememesi kaynaklıdır. Bu sebeple multi vitamin ve protein takviyesi alınması ilerideki dış görünüşünüze etki edeceğini garanti edebilirim.

Örnek verecek olursam. benden 30 dk önce ameliyata giren bir arkadaş vardı, şuanda kendisi zayıf fakat vucudu çökmüş durumda çünkü bu söylediklerime uymadı.
Ben ise şuan sanki atletik bir sporcu gibiyim zımba gibi görünüyorum. Bunun sebebi ilk 3 ay tüm vitamin takviyelerimi şurup ve ilaçlarımı düzenli kullanmamdan kaynaklı.

Genede sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin. Bol eksili günler dilerim.

Buda bnm ameliyat öncesi videom :
https://youtu.be/h1bznnaG37Q

Soran arkadaşlar için önerdiğim doktor kesinlikle serdar gürsül, elazığ medical park hastanesi.

Buda şimdiki halim: