ben 3 yıldır bir proje üzerinde çalışıyorum yaklaşık olarak 450 bin tl gibi bir rakam 3 yıl gibi bir süre emek harcadım ve harcamaya devam ediyorum.
Bazı durumlarda kendimden çok fedakarlık etitğimi söyleyebilirim. Arayüz çizimlerine kadar kendim yaptım ve hiç daha önce arayüz çizmediğim için önce arayüz çizmek için eğitim aldım kendimi geliştirdim.

projeye başlarken 2 ortak olarak başladık. anlaşmamızda projenin tüm teknik detayları çizim ve yönetimi tarafıma ait. tüm maddi giderleride ortağıma ait oldu. bu şekilde bir anlaşma sağladık ve 3 yıldır ilerliyoruz. yakın tarihte projem bitmek ve hayata geçmek üzere.

@Engin; abimiz projemi inceledi az çok beğendiğini dile getirdi. sanırım doğru yolda ilerliyorum.

bir proje geliştirmek. paradan ziyade en çok sabır ve istikrar gerektirir.
Eğer bir proje geliştiriyorsanız öncelikli hedefinizin vermek isteidğiniz hizmet olması gerekirse yıllarca o işten para kazanamayacağınızı bilerek istikrarlı olarak devam etmekten geçiyor.

Sadece para vererek o işleri çözmezsiniz. Örnek verecek olursak sadece para verip yazılım yaptırmakta çözüm değil. O yazılım dilinden sizinde anlamanız gerekiyor. Bir problem olduğunda sizi karşı tarafın mağdur etmemesi için. bunlar çok teknik detaylar.