SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum bu cevabı bana vereceğine alay eder gibi her konuya bir çözüm üretmek yerine "şükür etmek lazım" diyene vermelisin. onlara canım cicim diyorsan böyle cevaplara da alınma o zaman

zira sen ejder meyveleriyle beslenip gerekirse simit yeriz diyenler, yüzbinlerce tllik saatiyle tasarruf konferansları verenler vs. yüzünden bu haldesin. kısacası şükür edebiyatı ile cebini soyanlar yüzünden fakirleşiyorsun, o nedenle tepkini onlara göster. ama gördüğüm kadarıyla hala bu edebiyata prim veriliyor. o zaman yapacak birşey yok. saçmalık olan şey hala şükür edebiyatı yapanlar ve onlara prim verenler. sen de onlardan birisin gördüğüm kadarıyla

edit : bu ekonomik bir olaydır, bunun hiç bir dinle, imanla alakası yoktur. lafım başka yerlere çekilmesin. burada durumu iyi gibi görüp, olan şeyi görmeyen ben değilim, senin o yorumlarını beğendiğin "buna da şükür" diye zorda darda olan insanların sırtını pişkin pişkin sıvazlayanlar. kusura bakma
Cevabı size vermedim ki videodaki dayı gibilere dedim. Dün izlediğim haberde adamın teki mesela çok iyi deyip duruyor sorsan hiç bişeyi yoktur ama en çokta onlar savunur