Mahsun karacayı komik bulduğum gibi kişiliğini de beğeniyorum. Bugün bir çok fenomen 3 kuruş kazanınca her tarafı ayrı oynarken bu adam karakterinden ödün vermiyor. Yılmaz erdoğana gelince kendisini komik bulmuyorum ama yaptığı çalışmalar, eserler takdir edilesi ve gerçek bir sanatçı kimliğine sahip birisidir.
Ben yılmaz Erdoğan'ın komik olmaya çalıştığını düşünmüyorum. Bence de komik değil.
https://open.spotify.com/artist/7JWEZHPTl5SYtTBKDktoE8
Şiirlerini dinlediğinizde çok iyi anlayacaksınız. Adam acıları hissede hissede sanatını icra ediyor.
Kariyer olarak Yılmaz Erdoğanı geçmesi mümkün değil.Hem yazarlığı hemde yönetmenliği vardır.Yılmaz Mahsunun yaşındayken BKM yi kurmuştu...
Birisini (MK) bir adım ileri diğerini geri görmüyorum aslında. Kulvarları farklı. Biri sosyal medyadan ve varoştan (o kültürü ve sosyolojiyi iyi bildiği için kullandım bu tabiri), diğeri (YE) ise bir bölgenin kültürünü iliklerine kadar yaşamış ve hissetmiş, tiyatro ve TV geleneğinden gelen bir kişi. Ancak benim benzetmem kariyer adımları anlamında söyledin. Mahsun bey BKM kurmak zorunda değil. Farklı bir proje yaparak o seviyede ve önemli kitlere hitap eden işler çıkarabilir.
Yılmaz Erdoğan Mahsun Karaca gibi çok çok oyuncu yetiştirmiştir. Sanaata katkı bakımında yarışamazlar diye düşünüyorum. Türk medyasından davacıyım xd
Esasında sosyal medyadan gelen kişilerin böyle bir iddiası yok. Mahsun karaca içerik üretici. Ben oyuncuyum ya da yönetmen olacağım gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum. Sadece içerik üretiyor. Bu defa Youtube, Instagram, Tiktok değil geleneksel "beyaz perde"de üretmeyi tercih etmiştir. Birisi içerik üreticisi diğeri ise tiyatrocu, oyuncu ve yönetmen. Bence karşılaştırırken bu açıdan bakmak lazım.
Ben sadece başarılı adımlarını vurgulamak istedim. "Sosyal medyanın Yılmaz Erdoğan'ı" dedim özellikle.