Babası terk etmiş,dolayısıyla erkeklerden nefret etmesi,odasına kapanması ve insanları sevmemesinin kaynağı bu.
İnsanlara güven duymuyor ve her an terk edileceği korkusundan dolayı,kendini baştan soyutluyor,insanlardan uzak durmasının nedeni bu.
Kendine bir dünya oluşturmaya çalışıyor.Rol model aldığı kişiler olarak hayranlık duyduğu kişiler var,kore şarkıcı grupları gibi.Çünkü başka çaresinin olmadığını düşünüyor.Babası terk etmesiyle,geriye kalan ebeveyn olarak annesini,görece zayıf bile görüyor olabilir.İyi bir anne veya eş olsaydın terk edilmezdim gibisinden.Tabi annesiyle arasındaki bağı görmeden ve öğrenmeden bu dediğim kısım sadece bir varsayım.
Sağlıklı büyümesi için,dünyasını aralamaya çalışabilirsiniz.Mesela sevdiği şeyleri siz de deneyebilirsiniz,birlikte dinleyebilirsiniz.Size güveni ve sevgisi bu şekilde artabilir.Bunu ailecek yapmanızı öneririm.Zorlayarak ya da baskı kurarak,onu yapma bunu dinleme derseniz,daha da uzaklaştırırsınız kendinizden ve aileden.
Sevgiyi dışarda veya farklı şekillerde aramaya çalışması en kötü sonuçlardan biri haline gelir diğer türlü.
Önerileriniz güzel evet kadınları güçsüz buluyor tabi annesini de doğal olarak aynen dediğiniz gibi, farkındayım onunla aynı kanala girmem gerektiğinin ama kendimi de tanıyorum bunu ben yapamam.. Evde ki sohbete yemeğe veya dışarı götürmeye çalışıyorum biraz daha bizimle vakit geçirsin diye.. Bakalım nereye kadar devam edecek. Dini bilgisi de olan bi çocukdu ama sanırım yavaş yavaş uzaklaşıyor