Başımdan bir kaza geçti özet geçecek olursak ben otobanda sol şeritte seyir halinde iken 150 metre ilerde tünel 70-80 m ilerim de de sol şeritte giden bir araç vardı ben selektör attım ama önce yol vermedi ben frenledim sonra sinyal yapıp orta şeride doğru hareket ederken ben yoluma devam etmek için gazladım. Sollama esnasında tekrar sol şeride manevra yaparak benim aracımın sağ kapısından bana çarptı. Allah'tan sağ kaldırama çıkmadım , sağ kapımdan hafif darbe aldım hafif göçük vardı birazda sağ alt marşpiyel çizilmişti kaskom mevcut lakin servis kapıyı tamir etmek yerine değiştirmek istedi 70 bin lira tramer kaydını arabaya satmak isterken kime ne anlatıcaktım cebimden işinin ehli bir ustaya 12 bin liraya yaptırdım. Bana çarpan kişiyi aradığımda benden bişey alamazsın diyerek pislik yaptı bende mahkemeye başvurdum kaza videosunu burada paylaşıyorum bilirkişilere falan sordum ama sizlerinde yorumunu merak ettim dikkatli izlerseniz yoruma açık bir kaza çünkü
2. Sorum Karşı tarafa avukat atanmış Ben karşı tarafın avukatını tanıyorum Dost gibiyiz nasıl olucak ?
https://youtu.be/q5RVHK8vJ7o