SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapay zekanın başarısızlıklarına çok güzel bir örnek. metinsel olarak başarılı, ama duygu olarak çok başarısız bir özet olmuş
Bu mesajda, eski bir forum üyesi olarak duygularımı paylaşmak istiyorum. Son zamanlarda forumda duyarsızlık ve duygusuzluk artmış durumda. Özellikle gençler için motivasyon ve moral verici mesajların sayısı azalmış gibi görünüyor. Babalar Günü gibi özel günlerin bile unutulduğunu fark etmek üzücü.

Forumun eskiden yardımlaşma ve destek odaklı olduğunu hatırlıyorum. Ancak şimdi her şey çıkar odaklı hale gelmiş gibi görünüyor. İnsanlar sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor ve başkalarının sorunlarına ilgisiz kalıyorlar.

Destek konularında ilgisizlik ve çekilişlere düşük katılım gibi örneklerle, toplumun genel olarak bencil ve duyarsız olduğunu düşünüyorum. Bir araya gelip birbirimize yardımcı olmak ve destek vermek yerine, herkes kendi çıkarına odaklanıyor.

Bu şikayetlerimin boş olduğunu düşünebilirsiniz, ancak bu durum toplumun bir parçası olduğumuzu gösteriyor. Herkes kendi çıkarına odaklandığı sürece kar amacı gütmeyen paylaşımlar da azalacaktır. Ancak ben hala umutluyum ve umarım bu mesaj, insanları biraz düşünmeye ve daha duyarlı olmaya teşvik eder. Çünkü yardımlaşma ve destek olmadan, bir toplumun varlığı gerçek anlamını yitirir.