1 ay önce oldum hocam benim burun baya kötü durumdaydı diye 2 kat zorluk çektim yüzümün heryeri ödem oldu 1 hafta zar zor indi üstelik halsizlik, iştahsızlık, ödem sebebiyle yeme içme zorluğu baya yaşadım bir ara hatta en son gözümü açamıyacağım kadar şişti bizimkiler bana yedirip içiriyodu.
Verecekleri ilaçları düzenli kullanın verecekleri kremi canınız acır diye sadece dışına sürmeyin içeriyede sürmeniz gerekiyor nazikçe yoksa burnun içindeki kan sümük vs. katılaşıyor silikonu çıkarırken zorluk yaşatıyor.
Silikonu çıkarana kadar birde tad vs. alamıyosunuz çıkardıktan sonra temizleme suyu veriyorlar onu kullanıyorsunuz burnunuzu temizliyor ondan sonra yavaştan tad almaya başlıyorsunuz ama bi yandanda kan vs. tadıda geliyor ağzınıza kısa bir süre sonra geçiyor.
Dik yatmanız gerekiyor ödemler azalsın diye buda baya bi sırt ve boyun ağrısı yaptı bende. Boyun yastığı önerebiliyorlar eğer yatarken çok hareketli biri değilseniz tavsiye etmem çünkü onunla yatarken boyun ağrısı çekilmez oluyodu.
Geceleri deliksiz uyuyamıyorsunuz sürekli kalkıyorsunuz ağrıdan dolayı. Hijyene dikkat edin ve evde kesinlikle sigara vs. kokusu olmasın burnunuz enfeksiyon kaparsa çok daha kötü olursunuz.
Yani hocam baya zorlu bir süreç geçirdim ben fakat sizin burnunuzun durumu kötü değilse yine dediklerimi yaşayacaksınız fakat daha hafif olucak. Geçmiş olsun hocam şimdiden Allah acil şifalar versin