Arkadaşlar ismi lazım değil bir firma hakkında bir arkadaşımız konu açmış ben de aynı firma ile ilgili yaşadığım olumsuz deneyimi paylaştım. Şimdi olay şu ki ben bu firmadan zaten geri ödeme alıp ayrıldım zaten bir ilişkim kalmadı ama bu durum o olayı yaşanmamış kabul etmemi gerektirmiyor.. Ancak firma yetkilisi konudaki yazdıklarım üzerine bana ulaştı ve üzgün olduğunu satın almış olduğum ve iadesini aldığım hizmeti hediye etmek istediğini söyledi.. Fakat olay şu ki ben 3 yıllık hizmet satın almıştım.. Sonrasında da memnun kalmayınca iade alıp ayrıldım. Yetkili bana mesaj atınca da öncesinde de bu konuyu özellikle sordum 3 yıllık hizmeti mi hediye etmek istiyorsunuz diye.. Kendisi de evet sanırım o an problemli bir hizmete geldiniz vs dedi ve memnuniyetsizliğimi tersine çevirmek istediğini söyledi. Buraya kadar herşey çok normal ve firma yetkilisinin tutumu da gayet pozitif taktir edilesi.. Hiçbir sorunum yok..
Fakat kendisi özellikle bu konuda konuşulmasına rağmen 1 yıllık hizmet atadı.. Sonrasında uyardım düzelteceğini söyledi vs üstüne bir kaç mesajlaşma oldu ama olması gerektiği gibi 3 yıllık hale çevirmedi..
Şimdi 1 yıllıkta olsa 3 yıllıkta olsa ben bu hizmete zaten talip olmadım kendisi söyledi kendisi yine gerçekleştirmedi ya da unuttu artık neyse.. Bende taciz edercesine zaten hediye edilmiş şey için mesaj atmak istemiyorum.. Fakat 3 diye söylenilen şeyin 1 olmasını da yakışıklı bulmuyorum.. Zaten bu durumda kullanmacağımda..
Şimdi kesin olayı anlamamakta ısrar edip adam bir yıl tanımlamış işte aç gözlü olma vs diyen arkadaşlar çıkacaktır diye önceden ekleyeyim olay benim aç gözlülüğüm değil.. Söz konusu hizmete talipte değilim muhtaçta.. Olay verilen söz.. Yapılan iş..
Yarım yamalak müşteri memnuniyeti olmaz ağzından çıkanı ya gerçekleştireceksin ya dillendirmeyeceksin.. Ya da diyeceksin ki ya zeki ben sana 3 yıllık dedim ama 3 yıllık hizmet dediğin 1500 lira veremeyeceğim. Ben de eywallah diyip hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam edicem.
O arkadaş bu yazdıklarımı okursa zaten anlayacaktır.. Kendisine ilgisi ve nezaketi için tekrar teşekkür ediyorum ve mevcutta tanımladığı hizmeti de silebileceğini bildirmek istiyorum..