tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Net açıklamalar yapmadım sanırım hocam konuyu yanlış anladınız galiba.

Logitech m280 silent mouse kullanıyorum kablosuz. Yeni bir mouse.

Bilgisayarım da yeni HP probook 450 G9 ama demek istediğim şu, sayfanın en sağında bir araç çubuğu var yukarı / aşağı gezmeni sağlıyor sayfada. Bir tek r10da çalışmıyor. Bu araç çubuğu her mouseta olan ( eski yeni fark etmez ) ortadaki tekerlek ile hareket ettiriyoruz. Bu herkes de böyledir. ama r10.net sayfasında gezerken bu hareketi yapamıyorum. Pasif gibi birşey oluyor r10.nette ama diğer siteler yada diğer uygulamalarda hiçbir sorun yok.
Tekerlek diyince ben eskiye gittim. Eskiden optik mouse'lar yoktu. )

Scrool wheel r10 üzerinde çalışmıyorsa bilemiyorum hocam. Chatgpt sordum önbelleği temizleyin dedi. Bilgili bir arkadaş yardımcı olabilir belki. Kolay gelsin.

' ChatGpt '
  1. Tarayıcı Önbelleğini Temizleyin: Tarayıcınızın önbelleğini temizlemek, sayfa üzerindeki önbelleği ve çerezleri silebilir ve sorunu çözebilir. Tarayıcınızdaki geçmişi temizleyin ve ardından r10.net'e yeniden giderek deneyin.
  2. Tarayıcıda Gizli/Privat Pencere Kullanın: Bazı durumlarda, tarayıcınızın gizli veya privat modunda çalıştırılması sorunu çözebilir. Tarayıcınızın gizli/pri<|endoftext|>