En son 2001 yılında üniversite sınavına girdiğimi kazanamadığımı hatırlıyorum, başımıza bir sürü iş geldi, oturdum sınavı kazanamayınca her elime geçen paraya bilgisayar kitabı dersi aldım, bugün çok da bir yere gelememiş olsam da çabalamaya devam edeceğim, her an güzel sermayeler kazanabilirim, en önemlisi sağlık zaten, sınavdan çıkınca yan tarafda bulunan çimenliğin kokusu aynı 18 yaşımdaki gibiydi.
Yukarı da anlatılan hikayeye göre şaka şaka devam edeyim, dün tyt bugünde ayt sınavına girdim, sadece bildiklerimi yaptım 30-40 tane soru çözebildim bir kaç tane yanlış olabilir.
İşin en ilginci, 41 yaşında girdiğim bu sınava neredeyse utanıp sıkılıp girmeyecektim, okulun bahçesinde veliler toplanmış, bir kişi dedesiyle gelmiş, ya tuhaf tuhaf bakarlarsa, ya hoca sen neden geç kaldın derse, o kadar gencin arasın da ben ne yaparım dedim, sonra görevli son 5 dakika deyince ne oldu biliyor musunuz?

O Bahçedekiler sıraya girdiler hatta o dede de elinde kağıt meğer çocukları içeri de değilmiş herkes son dakikayı bekliyormuş, burasını yaşı ileri olanlar için ayarlamışlar.
Dikkatimi çeken 2 saatten fazla süren bu sınavda bir kaç öksürük hapşırık dışında inleme sızlama vs olmamasıydı aynı 18 yaşındaki ortam gibiydi.
Gençlik yüzündeki parlaklık değildir, karamsarlığa gerek yok hiçbir konu da.
Neredeyse gidemiyordum dün uyku düzenini 2 saatle sabaha ayarladığımdan uykusuz bekleyip gece 1 de uyudum sabah 9 da uyandım çeyrek ekmek üç beş zeytin yiyip fırladım neyse ki yakındaki okulu ayarlamışlar yetişebildim ayt ye ama üzüldüğüm bir kaç kişi dün tyt de vardı sıraları boş kaldı.
Bilgisayarı öğrendim ama sanmam puan yetmez herhalde elektronik bölümü çok isterdim robotik için, olmazsa ne olsa yazacağım.
Sıkıntı yok mu dolu göz kapayamıyoruz göz açamıyoruz ama ne yapalım devam.
İlk fırsatta özgün biçim de kodlanmış büyük bir eğitim sitesi açacağım, soruları ve sınava giren milyonları görünce biraz yanlış ortamlar da takılmışım dedim, bir webmaster gerekirse cehennemde ebedi kalmayı bile deneyimlemeli.
Bitiriş güzel oldu.
Doğum günüm kutlu olsun.