ResitAkyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 arabanız ve bu arabaya ait plakanız var, arabayı satıp plakayı vermediniz. 3 yıl sonra arabayı galeri de gördünüz, Aracı alıp yine yıllar önce kullandığınız plakayla kullanmaya devam edebilirsiniz.. Ben böyle yorumladım, domain satılmış içerik verilmemiş. 3 yıl geçmiş domain kayıt edlimediyse alıp istediğiniz gibi kullanırsınız 3 gün 3 hafta değil koca 3 yılda kullanılmayan domaine bu saatten sonra kimsenin sizden hesap sormaya hakkı olamaz bence ek olarak patentde hala sizdeymiş hocam, şimdiden başarılar
Kaldı ki sattığım sadece domain. Domain tuttu ve alan kişi kendine sıfırdan sistem yaptırdı. Sistemde tutmadı zaten.
Yani domaini aldı kendi hesabına geçirdi. Yedek dediğim şey kendi projem ve o da zaten bende kaldı...
allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım belli ki kendini aklamaya ve siteyi açmak için bir kılıf bulmaya çalışıyorsun hiç gerek olmadığı halde , seni destekleyici mesajlari da ileride domaini sattigin arkadaş bir problem çıkarırsa bende bilmiyordum bir konu açtım , bak konuda bu demek için açıyorsun , bana kalırsa domaini alıp projelendirmende hiç problem yok , domain kiralanan bir varlık , sen bugün bir marketini içindeki tüm malzemeleri depolayarak satabilirsin 3 yıl sonra o dükkan bosalirsa kimse sana neden eski market eşyalarını getirdin diye hesap soramaz , eski müşterilerini de gel burda dükkan açtım diye çağırmak hiç sorun olmaz. Eğer hala register etmediysen domaini şuan al ve aç.
Hocam anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ben içeriği değil veya kendi altyapımı ve projemi değil domaini sattım. Ne kılıfından bahsediyorsun.
Alan kişi kendi projedemdeki içeriğini scriptimi ve üyelerimi almadı. Sadece aldıgı domain ve bu domaine kendisi farklı sıfırdan üyesiz içerik siz bir script tasarlattı. Yani verirken kendi yedeğimi değil DOMAİNİ SATTIM. şuan domain 3 4 senedir boşta ve domain adı kendi adıma da patentli.
Alan kişi domaini kendi hesabına geçirdi. Bu kadar basit. Alan kişi yedeği alıp gitmedi. Aldığı şey sadece DOMAİN ve kendi hesabına aktardığı şey de sadece domain... Hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz (:
Benim sattığım şey sitenin tamamı değil sadece domainin kendisi. Ve domain de düşeli 3 4 sene oldu.