yine ilave edeyim arkadaslar abd yi tanimak icin turk youtuber lari falan kesinlikle izlemeyin ornegin bir kac kisi gelecek olan arkadaslara tavsiyem yasim genc olsaydi tarim yapardim tarimla ilgilenirdim tabi ne yapacaginizi bilmeniz gerek ornegin profosyonel egitimler alarak hizlandirabilirsiniz business sahibi olmaniz mumkun ...ornegin youtube da tarimla ilgili videolari cok izlerim hic alakam olmadigi halde ama bildigimiz tarla ekip bicmeyle tarimla ilgilenmeyi cok isterdim muhtesem paralar kazanmak mumkun ama omun icin para ve tecrube sart... heleki organic yaparsaniz ... yani bir ulkeye gittiginizde cok seyi takip etmeniz gerekiyor arkadaslar cagimizda bu artik daha kolay ornegin kendi bahcesi tarlasi olmadigi halde komsunun bahcesine marul sebze vesaire ekerek ise baslayan abd li adam simdi senede milyon $ kazaniyor yasim genc olsaydi biraz daha kesinlikle tarim yapardim tarimla ornegin 1 acre dedigimiz araziden rahatlikla 60 80 bin $ arasi kazanabilir texasta araziler ucuz en iyi tarim yeri Kentucky dir abd nin topraklari islenmedigi icin cok bereketlidir sulaktir ugrasmaya deger sabir ve ekip isi ve birazda para gerektirir takim alet almak icin ... yuksek teknolojiye sahip tarim isini kurmak dehset kaarla donus yapar ....
cok iyi bay bayan kuaforu olanlar guzel kazanir birden fazla meslegi olanlar kesinlikle rahat yasayabilir burada tarim bana gore 1 numarali business tamirhane hizmet service isleri ... kendi saglik kurulusu ... cok ornek var hangisini sayayim.. bu arada cogunuzun begenmedigi meslek sahipleri abd de kraldir kral ornegin kaportacilar ornegin tarimdan bahsettim bir not olsun siz basarili bir tarim business kurun abd de sizin o yasadiginiz yerdekiler sizi saygiyla hurmet gosterir belediye baskanini tanimazlar ama sizi tanirlar saygi duyarlar