Burada yuzlerce ornek sayarim insaat sektorunde cok basarili arkadaslarimiz var sadece azimli efendi olun kurallara harfiyen uyun bir den fazla meslegi olanlar her zaman sanslidir yapilacak yuzlerce is var gozunu acip kacirmayacaksin ticarette durust olacaksin bana gore abd liler ticarette en durust insanlardir ... 5 senede 12 tane tir alip tesla ya calisan arkadaslarimizda var bir den fazla cok guzel paralar kazanan vatandaslarimiz var calisan emek veren herkes burada kazanir bunun limiti yok arkadaslar hic te abartmiyorum yani 10 senedir buradayim burasini bir oyun gibi dusunun level atladikca daha bir ust seviye sizi bekliyor sabir ve azim lazim yoksa abd de cok cok basarili yurttaslarimiz var ucak firmasi olup Nasada uzay mekigine camera takan da var Yale universitesini yoneten turk yurttasimizda var kendinizi bu kadar boynu bukuk korkak alistirip yapamazsin edemezsine getirmeyin her zaman diyorum vur yumrugunu gogsune deki ulan bu memlekete gelmis 60 yasindaki cinliler kadar azim nasil olmaz de aynaya bak senin goremedigin yuz binlerce firsati sana buradan sayarim bana yeterki abd de nerede kaldigini soyle arkadaslar korkmayin yaparsiniz ben bu memlekete 2013 senesinde cebimde 34 $ parayla geldim ama cok guzel mesleklerim vardi yasayan orneklerindenim abd de yasayanlar bilir uzun lafin kisasi korkmayin her turlu basarirsiniz