Merhaba,

gelen evrakların içeriğine ulaşmakta sorun yaşamazsın, tarayıp sana iletiyorlar. Adsense kullanmıyorum bu yüzden tecrübem yok fakat sorun olacağını sanmıyorum. Adsense geliri PayPal' a çekilebiliyor ise PayPal hesabı açıp oraya gönderilmesi talebinde bulunabilirsin. PayPal olmuyor ise Mercury veya Wise seçeneklerini değerlendirebilirsin. Her ikisi de yalnızca çevrim içi bankacılık hizmeti sunan kurumlar olduğu için kabul olmuyorsa da anlaşmalı bankaların adını kullanarak işlem sağlarsan problem olacağını düşünmüyorum. Örnek olarak Mercury Choice Bank, Wise ise Community Federal Savings Bank ile çalışıyor ABD' de. Hesaplarını bu bankalar sağladığı için bu banka isimleri üzerinden kaydını oluşturduğunda paranın hesabına sorunsuz bir şekilde geçeceğini düşünüyorum. Adsense' te kayıt, işleyiş vs. ne bilmiyorum ama esasen bankadan bağımsız olarak bizde nasıl ki IBAN bilgisi yeterli oluyorsa transferler için ABD için de ACH ve hesap numaraları yeterli oluyor diye biliyorum, banka seçim zorunluluğu var ise de birlikte çalışılan bankaları seçilebilir gibi duruyor. Adsense' in işleyişini, aşamalarını bilmediğimi tekrar belirtmek isterim.

E-ticaret yapacaksan pazaryerlerinde şirket üzerinden özel sanal adres almak zorundasın kayıt aşamalarında problem yaşamamak için Northwest' in ücretsiz sunduğu kendi kayıt adresi kabul edilmiyor diye biliyorum Amazon' da.