Merhaba hocam , çok yakın zamanda benim de 1200 civarı bir mesaj listem için mesaj gönderme ihtiyacım olmuştu. Daha önce de aldığım için bozkurtyazılımdan whatsapp mesaj botu aldım.
İlk sıfırdan kurulmuş bir whatsapp hesabında denedim 4. mesajda hesap banlandı. Ardından eski (daha önce konuşmaları olan ) bir whatsapp hesabı üzerinden çalıştırdım . Şuan aktif olarak sorunsuz gönderim sağlıyorum.
Burada benim tecrübelerim, sadece whatsapp hesabının yeni - eski olması değil, aynı zamanda program ayarları da çok önemli
mesajlar arası 35 saniye bekletiyorum güncel olarak , ayrıca her 10 mesajda bir 180 saniye bekleme tanımlıyorum. Bu şekilde sorunsuz gönderim sağlayabiliyorum şuan için .
Ayrıca
@ErtanDogan; kullanışlı bir programı var onu da düşünebilirsiniz . o biraz da profesyonel bahsettiğim ilk yazılıma göre.
Değerli düşüncenizi paylaştığın için teşekkür ederim hocam, her ihtiyacınızda bana ulaşabilirsiniz
Ek olarak tavsiyelerimi paylaşayım,
wp auto v2 harici şu anda web sitesinden çalışan bir sistem üzerinde çalışıyorum.
WhatsApp'tan block yememek için şu unsurlara dikkat etmeniz gerekir;
- WhatsApp kısmında numaranızın kayıt süresi
- WhatsApp kısmında numaranızın kaç kişiyle sohbet ettiği bunun tek yönlü mü çift yönlü mu bunlar,
Aktif olarak şu anda 6bin kişiyle sohbet gerçekleştirmiş bir müşterim günde 2K mesaj gönderimi yapıyor. Bu tamamen numarayla alakalı bir durumdur. Ne kadar numaranız kaliteli olur ise o kadar çok fazla kişiye mesaj gönderimi yapabilirsiniz.
Yeni bir numarayı whatsappa kayıt ettiğinizde manuel olarak 5 kişiye gönderim de yapsanız spamdan kapanabilir numaranız