LANCE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tecübelerimden yola çıkarak konu sahibi ve diğer arkadaşların soru ve tespitlerine cevap vereyim:

- Post sayısı önemli değil benim 20-30 postum var sadece ve yeni post eklemesem de eski yazılar tekrar tekrar keşfet e düşüyor. @A.AY; @ModaMarka;
- Doğukan'ın yazdığı başlığın ilgi çekme maddesi ile ilgili : Benim başlıklar standart ve ilgi çekici değil Ama ilgi çekici başlıklar illaki daha çok tıklanır. Ama bu keşfete düşme kriteri değil bence. @KOZBA;
- Yine Doğukan hocama cevap olarak tüm içeriklerim evergreencontent @KOZBA;

Web sitemdeki makaleler çok detaylı ve özgün bir şekilde hazırlanmış ve bolca görselle süslenmiştir.

Burası aşırı kritik : Görsel kritik noktalardan birisi 1200 - 1500 width genişlik değeri aralığında ve 200kb den düşük boyutta ayıca kaliteli görseller.

Şöyle bir sıkıntım var benimde Örneğin sitem 1 ay keşfetten yağmur gibi hit yağıyor sonra 1 ay tık yok Sonra tekrar geliyor vs. Belli bir düzen yok ne yazık ki.

Ama son zamanda Chatgpt ile makale yazdım ekledim ve keşfet te çıkma oranım azaldı. Özgün yazdığım içerikler keşfete düşerken chatgpt ile yazılanlar düşmüyor ve diğer yazıları da geri çekiyor sanırım.

Google şöle diyor :
Bot spam feedten çektiğim içerikler ile keşfete düşürdüğüm siteler var.
Elon musk ile ilgili bir içeriğim 50k tiklama almisti sadece kesfetten 👍
Twitter'dan da paylasmislardi hatta yillar öncenin içeriği neden simdi gündem oldu diye paylaşıyorlardi 😀