3 yıldır kalıyoruz ve suan nerdeyse her hafta 3 4 kere farklı farklı numaralardan aramaya başladı. Evi satacağını belirti ve foto çekmek istedi. Dediki evi saticaksan tebligat gönder ona göre evin fotoğraflarını çeker satışa koyarsın. Tabligat gönderdim dedi bize gelmedi ve cidden gelmedi. Gelmedi diyoruz siz almamışsınız diyor gönderdiğine dair bir kanıt sun diyoruz sunamıyor ve hep foto çekicem foto çekicem diyip arıyor. Artık açmamaya başladık telefonlarını çünkü ayda minimum 10 15 kere arıyor farklı farklı numaralardan hepsi ailesinin numarası genelde. Bu apartmanda 3 tane evi var diğer evdekini satışa çıkaracağım ayağına çıkarıp arkadaşına satıp satıktan sonra tekrar geri alıp daha yüksek fiyatan kiraya koymuş dairesini. Şimdide aynışni yapıyor bıkere eve gelip kapıdayken fotoğrafımı çekti çünkü ablamla kalıyorum ablamın adına kayıtlı kira kontratı hiçbirşey yapmadık şikayetçi olmadık çünkü baya acıdım adama artık baya sıkıntı olmaya başladı bunu dava edip ne gibi sonuçlar elde edebilirim yaşayan biri varmı yoksa telefonları açmamayıp devamı edelim çünkü artık 4 aydır aynı konu herzaman arıyor artık açıp sövesim geliyor eve gelip kapıyı çalarsa kendimi tutamayıp artık dalıcam deli gibi sinir oldum baya korkuyorum kendimi tutamicam diye