Herkese merhaba var olan bir hosting sitemi bu işleri bırakmak amacıyla satmayı düşünüyorum bilgi amaçlı buraya konu açmayı düşündüm.

Sitemle ilgilenemedim için siteyi olduğu gibi komple devir etmeyi düşünüyorum ancak fiyat olarak ne yapar bilgi edinmek istiyorum siteyi marka tescili ile almıştım ancak marka yapmamıştım sitemde whmcs den zamanında sınırsız aldığım lisans bulunmaktadır whmcs markalı sınırsız lisansım 8.1.3 sürümdedir sınırsız hiç bir aylık ödemesi vs yoktur.

Bilgi almak istediğim olay siteyi nekadar eder nekadara devir etmeliyim bu konuda bilgili insanların görüşlerini bekliyorum siteyi olduğu gibi devir edilecek whmcs lisansı hesabı devir edilecek sosyal hesapları devir edilecek. Kafamda bir rakam yoktur alan kişi whmcs lisansı başka domainde kullanabilir sınırsız whmcs lisansı nekadar şu anda tam bilgim olmadığı için bilgi almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Not: sitede müşteri fazla yoktur ilgilenmediğim için eş dost almıştı alacak kişi hiç müşterisi yokmuş gibi alacak siteyi öneride bulunanlarla kafamda birşeyler belirlenip fiyatını ona göre belirleyeceğim.