Aslında herşeyı anksiyete yorumlamak ıyı degıl. nasılkı gelecek üzeri umutlu ve mutlu günleri planlarını hazırlığını yapıyorsak, zıttı olarak kötü günlerede zor günlerede hazırlık yapmak gereklidir.

güzel günleri hayalleri yarınları düşünmek planmak nasılkı mutluluk verıyorsa , zıttıda sızı mutsuz ve negatıf enerjıye ceker , kötü gunler ıle karşılarsınız sorusuna önceden cevap bulmanız ıcın sureklı plan yapmanız gerekır.

Şuan şıkayett ettıgımız hayatın daha acı versıyonları var onlar ılede mutlak karşılacaz, hıc düşünmedıgın bır anda karşılacagın sorun uzerı,daha önce hıc hesablama yapmadıysan anlık olarak o durum senı yıkar gecer.

ama daha önceden cokca üzerinde durup tedbirimizi aldıgımız olası sorunlar acılara karşı düşünüp ,önceden kendınızı hazırladıysanız o kaçınılmaz sonlara bu sizin için büyük bir yıkım olmaktan çıkar..

ben gecen sene annemı kaybettım yıllarca yatağa bagımlı hasta ıdı ama bılıncı herseyı yerınde ıdı , hergun hazırladım kendımı onun sonuna nasıl yaparım nasıl dayanırım ne ederım dıye ogun ,ınanın o son geldıgınde dımdık ayakta durdum .

Çunku kendımı önceden o sona hazırlamıştım...