Ben şöyle düşünüyorum, ben şuan tost peyniri isimli kaşar türevi peynir benzeri ürüne 140 lira veriyorsam kilosuna, bunun anlamı şudur birileri ÇOK BÜYÜK ÇALMIŞ ve ÇALMAYA DA DEVAM EDİYOR...
Ama yani çalmak da denmez bildiğiniz dünya tarihinde görülmemiş şekilde sömürüyorlar, vatana ihanet var ortada diye düşünüyorum. Hem de tahmin edilemeyecek boyutlarda, geleceğimizi kasten çalar şekilde çalıyor. Çünkü hortumlanan paralara bakılınca Sedat Peker - Muhammed Yakut - Ali Yeşildağ gibi isimler açıklıyor. Çalınan para 1 TRİLYON DOLAR'dan da fazla yani birileri enerjimizi varlığımızı bize dostmuş kardeşmiş aile lider ayağıyla çalmış ve çalmaya devam ediyor. Bu çalınan paraların ülkeye getirilmesiyle, sığınmacı kaçakların ülkelerine geri gönderilmesiyle tüm herşeyin %80den fazla indirime gireceğini biliyorsunuz değil mi ?
Keşke konu vatan olsa, keşke konu beka olsa. Ben ALLAH 1dir demelerine, sakalına bıyığına kıyafetine dahi güvenmiyorum. FETÖ neydiyse bunlar da aynı şeyin laciverti. Fetö Bankasya ve İPEK Holding - Kaynak Holding üzerinden milyardolarları yurtdışına kaçırdı, bunlar da devletin içinden kaçırıyorlar.
Bilmiyorum ya öldüklerinde kefenlerine mi koyacaklar o paraları arkadaşlar yani ailem rahat etsin diye mi bizlere bu zulmü yaşatıyorlar anlamaya çalışıyorum. Nasıl bir pislik ruha sahip insanlar akbaba misali başımıza çökmüşler idrak etmeye çalışıyorum. Ben İÇTEMİZLİK yapılmasından yanayım yani bildiğiniz toplu tasfiye, mikrop temizliği. Nekadar hırsızı gaspçısı tecavüzcü ama dediklerim küçük olanlar değil, bu tepe kadroda kimler var alayını kökten ya.