Selamun aleykum bugün biraz kötü bir gün geçiriyorum. Eski evden taşınalı 2 ay oluyor. Bugün arkamdan borç gelmiş onu öğrenmek için eski ev sahibini aradım. Neyse mesele o değil. Adam beni engellemiş başka numaradan aramak zorunda kaldım. Nedeni ise ben hastayım evime geleceğim sen çık demişti. Bende derdinin para olduğunu biliyordum zam yapamadığı için %100 zam yaptım ama kabul etmedi illa ben geleceğim dedi. Ama başkasına kiraya vereceğini biliyordum. Huzursuzluk çıkmasın diye başka ev buldum oraya taşındım.
Taşındıktan bir hafta sonra %400 zam yaparak ilana koymuş. Sonra bugün aradım işte bu borç neyin nesi diye konuşurken olay ev muhabbetine döndü. Evi kiraya koymuşsun hani sen oturacaktın hastaydın filan dedim o ara oğlu telefonu kaptı, yalan söylediği için zoruna gitti belli ki. Eşime filan küfür etmeye başladı ben de bunlara saydırmaya başladım sonra adresi ver dedim telefonu kapattılar. Şuana kadar 5-6 saat geçti aralıklarla 3 farklı numaradan aradım açmıyor. Benim ağrıma gitti kimse namusunu ortada bulmadı benim bunlara bir şey yapmam lazım elimde sadece numarası var. Ortada hiçbir sebep yokken normal konuşurken telefonu alıp eşime, aileme sövdü şuan karşıma çıksa ağzını burnunu kırarım sinirlenince gözüm bir şey görmüyor ama şimdi elimden bir şey gelmiyor içim içimi yiyor.