Cokbiliyor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4.site cumartesi yayında erkenden referansım olanlar botu önden alır link altta.

Selamlar, geçenlerde konu açmıştım daha sonra çok fazla proxy ve değişik yöntemler ile girmeye çalışıp kendini banlatanlar oldu. ve konum kötü bir imaj bıraktı hilecilerin tamamen temizlenmesini bekledim şimdi konuyu tekrar açma kararı aldım. 3 site ve 3 program ile geri döndüm botları güncelledim aşırı stabil çalışıyorlar hataları ayıklıyorlar. sitelerin linklerini aşağıya bırakıyorum sadece referansım olan kişilere güncel olan botları göndereceğim, proxy ile üyelik alıp referansım gibi görünenler ve botları alıp kaçanlar 2 gün sonra sitelerin güvenlik duvarları değiştiği zaman farklı hesaplar ile gelip beni telegramdan ekliyor bunu kabul etmiyorum. ben aktif olan referansları görebiliyorum ve bu kişilere yeni güncel botları gönderiyorum. çok emek veriliyor bu işlere arkadaşlar bir botu güncellemek günleri alıyor neredeyse bu yüzden emeğe saygı. konuyu daha önce takip edenler sitelerin nasıl çalıştığını biliyor bilmeyenler için tekrar anlatayım. botlar sizin yerinize youtube videolarını izleyip para topluyor günlük olarak paranızı anlık payeer hesabınıza çekiyorsunuz. bedava kazanç kapısı. yeni arkadaşlara söyleyeyim hile falan denemeyin direk banlanıyorsunuz hileye gerek yok 3 program ile güzel kazanç geliyor zaten ve her ay yeni bir site ve bot ile konuyu güncelleyeceğim.

UYARI: wmrfast sitesinde ilk 24 saat manuel gezeceksiniz direk programı açmayın sonra açarsınız.
UYARI:program chrome kullanıyor program açıkken siteye firefox gibi browserlardan girmeyin herşey tek sistem üzerine kurulu sitelerde. hem video izleyip hem nasıl surf izliyor radarına yakalanmayın.
UYARI: yeni kullanıcılar 8 saatten fazla çalıştırmasın bir kaç gün. ilk günden radara yakalanmayın.
UYARI: arada siteye manuel giriş yapın surf sayfalarını izleyin siteye iyi bir imaj bırakın. surf reklamları çok az zaten, arada youtube bölümünde begeni ve abone olun güzel paralar veriyor.
UYARI sitelere kayıt olduktan sonra email ve telefon onayı yapmadan botları çalıştırırsanız ertesi gün banlanmış olursunuz bu yüzden onayları yapın ve bot olmadığınızı kanıtlayın. zaten telefon onayı olmadan para çekimi yapılmıyor. telefon onayı için 3 seviye olmanızı istiyor 15 20 tane video izleyin level alın.
UYARI: Aynı evden bir den fazla üyelik açmayı denemeyin. Vps alıp içine basarım hayalleri kurmayın, üst düzey bu işleri bilen kişiler yapabilir. 1 hatanız bütün hesaplarınızın zincirleme banlanmasına sebep oluyor.
UYARI:BrowserAutomationStudio kullanılarak oluşturulmuştur. virüs mirüs gibi şeyler yazmayın. programda altta mause hareketleri var senin yerine tıklama yapıyor sadece. programı kullanmasını bilenler ne programı olduğunu iyi bilirler.

kurmasını bilmeyenler yada acemi olanlar ve sürekli güncel botlara ulaşmak isteyenler telegramdan @zatojum eklesinler.

3 bot aynı anda ortalama 1-2 gb ram yiyor bilgisayarınız biraz güçlü olması gerekiyor. bilgisayarı güçlü olmayalar 2 program ile devam edebilir.
1.site aviso.bz
referansım olmak için ve güncel botlara sürekli ulaşmak için buraya tıkla
-
2.site wmrfast.com
-
3.site proficentr.com

4.site bux.money ön kayıt yapanlar botu erken alır referans toplamaya başlar
4.site botu 17.06.2023 cumartesi yayında referansım olup botu almak için burdan kayıt olun

hile yapmadığınız sürece çok temiz oturduğunuz yerden para kazanırsınız. pc başında uzun vakit geçirenler için çok güzel fırsat, ister oyun oyna ister film izle programlar arkada çalışır işinize engel olmaz.

parayı çekmek için payeer.com hesabınız yoksa buraya tıklayıp kayıt olabilirsiniz.

ödeme kanıtları: diğer sitelerinde sistemleri aynı olduğun için küçük bir hesaptan tek kanıt koydum.
not: kazançlarınız ile youtube kanalınıza abone, beğeni, izlenme gönderebilirsiniz sistemler embed sistemi olduğu için tüm herşey youtube'da diğer kaynaklardan gelen hit olarak görünüyor. ve kanalınızın para kazanması kolayca açılıyor.

Botlar açık kaynaklıdır ve satılması söz konusu değildir. programı özelden veya r10.net dışından size satmak isteyen olursa itibar etmeyin.
Vesselam..
telegramdan ulaşacağım yorumum dursun