Hocam geçen hafta salihliden geçerken uğradım gerçekten köy havası vardı fiyatlar oradada baya yüksekti 2 köfte yedik 240 tl bir ilçeye ve konsepte göre yüksekti , şehir merkezinde uygunu da bulursun pahalısınıda ama ilçede ne verirlerse eline onu almak zorunda kalırsın bu farkı iyi değerlendirmek lazım
İlçelerde de bulunur aslında hocam. 15 yıl bir ilçede yaşadım küçükken. Çok pahalı yerler olduğu gibi ucuz yerler de oluyordu. Tabi bunları bulabilmek için beldeyi iyi bilmek lazım. Küçük yerler hakkında internette pek bilgi olmuyor maalesef.
Hocam merkezde olacaksa şehzadeler ya da Yunusemre seçin ev kiraları İzmir'e göre falan düşük ama küçük bir yer İzmir'e yakın çok bir albenisi yok manisanin ilçeleri iyi değil eğer ilçe seçecekseniz de kesinlikle Akhisar seçin 👍
Hastane için sık sık İzmir'e gitmem gerekebilir hocam evet. Ama pek sosyal hayatım yok zaten, aramam. Temel ihtiyaçlar için kolaylık olsun yeter. Neden Akhisar dediniz? Hangi yönden tavsiye ediyorsunuz hocam? Kiralar da internetten baktığım kadarıyla yine merkezle aynı gibi. Belki uygun fiyatlar internete konmuyordur tabi. Bide Yunusemre ve şehzadeler arasında hangisini tavsiye edersiniz?
Bende Akhisar-Turgutlu-Salihliyi tavsiye ederdim.Merkezi detaylı bilmiyorum.Ama Alaşehiri kesinlikle tavsiye etmem...
Teşekkürler hocam. 17 ilçe var eleye eleye 4-5 tane seçenek kaldı hocam işte. Onlar arasında da kararsızız maalesef