byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar site açtık emek verrdik backlink aldık para akıttık ki hala para gidiyo chatgpt den makale ekleniyo. hepsi boşa ne hit var ne bişey. Website sektörü benm için bitmiştir.
gdisanastronaut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink alacağınıza broşür bastırıp sokakta dağıtın daha iyi
Elly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takip +
Ben de kaç gündür bunu düşünüyorum. Sektöre daha girmedim ama herşey alındı site kuruldu. Başlancak artık boşa mı kandırıyor muyuz kendimizi diye düşünüyorum. Yaşımız çok genç olsa, maddi durumumuz da iyi olsa hobi olarak girilir. Ama ana hedef para kazanmak, geçim derdi olunca acaba başka iş kollarına bakmak daha mı mantıklı diye düşünüyor insan
byjameson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bırakın hocam hiç başlamayın. siteler yerine mobile app e girilmeli. cok daha kolay tutuluyo orda uygulamalar
Kolay kazanç gelen yerde istikrar da olmaz gerçek kazanç da olmaz.

Backlink işi Türkiye'de çok yanlış anlaşılıyor, çok yanlış değerlendiriliyor. Güzel bir altyapıya sahip, gerçekten kullanıcının işine yarayan bir site üretip; doğal linkler aldığınız takdirde uzun vadede webten çok güzel sonuçlar elde edersiniz. Chatgbt yazıları yazıyor, para verip spam link alıyorsunuz. Herhangi bir katma değer yok. O zaman kazanç da yok.

Bence direkt olarak vazgeçmek yerine oturup hatalarınızı değerlendirebilir, ona göre stratejinizi belirleyebilirsiniz.

SEO ve backlink konusunda destek alabilirsiniz benden, teşekkür ederim.