Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Şimdi durum şöyle, mail benim şahsi mailim olduğu için herşeyim bu mailde. Mail ile nasıl satacağım peki ? Farklı bir maile geçiş yaptırıp versem sorun olur mu?
Ayrıca hesabın içinde 1 adet projem var Türkiyedeki. Bu projeyide mi satmak zorundayım alıcı kişiye?
Ben direk bir arkadaşımın üzerine bu hesabı komple geçirsem, benim yetkilerimi kaldırsam kendi hesabımdan. Birdaha giriş yapmasam bu bilgisayardan o hesaba.
Sonra yeni alacağım hesabın üzerine, mevcut eski adsensemin kayıtlı olduğu maile yetki versem başıma bela olur mu?
Hocam yıllardır adsense işi yapıyorum farklı maile taşıma yaparsanız bir daha ödeme vs almak için tekrar tekrar ana maili eklemeniz gerekecek o yüzden o iş yaş. Satmayın ya da başkasına devretmeyin. Bir tane portable browser kurun bilgisayarınıza, yeni alacağınız adsense hesabına da sadece onunla giriş yapın yeterli. İkisi aynı anda açık olmasın, aynı ipden giriş yapmayın yeterli. aynı pcde portable browserlar ile 70 tane adsense kullandım ve hiçbirinde sorun yaşamadım.