Arkadaşlar merhaba,

2021 yılında aynı yerde çalıştığımız bir şahıs BtcTurk hesabının bilgilerini unuttu sık giriş yaparken hesap bloke oldu ve benden yardım istedi ortalama 2 gün uğraştır hem onun telefonundan hem benim telefonumdan giriş yapıp denedik bu şahısa sonradan mail gelmiş ve hesabında ki bakiyeyi çekmek için bilmem bu hesaba bu kadar coin gönderin denilmiş ve bu 2-3 defa göndermiş ama ana hesabinda 14 bin TL ye yakın para vardı. Daha sonra şikayette bulundu ve BtcTurk beni şüpheli gösterdi İP adresi bana çıkıyormuş artı olarak bakiye benim hesabıma eklenmiş ve çekilmiş sonra şahıs benim babamın kredi kartını almış oğlum beni dolandırmış demiş 8.900 TL harcama yapmış. Bugün UYAP üzerinden adıma mahkeme açıldığını görüyorum ve BtcTurk benim bilgilerimi vermiş şuan sanık durumundayım ve şüpheli gözüküyorum. Bana birde avukat verilmiş. Dosyanın en alt kısmında şu yazıyor

Şüphelinin yargılamasının mahkemenizde yapılarak yukarıda belirtilen sevkmaddesi uyarınca CEZALANDIRILMASINA,
Şüpheli hakkında 5237 sayılı TCK'nın 53. Maddesi uyarınca BELLİ HAKLARI KULLANMAKTAN YOKSUN BIRAKILMASINA,
Karar verilmesi kamu adına iddia ve talep olunur. 08/06/2023