bu fiyata araç zor alsanız bile haftada 2-3 kez sanayide olacaksınız Allah sabır versin şimdiden hocam.
Lada'lara felan bakılabilir ama bakımlı temiz araç bulmak zor. Şahsen ben bu bütçede araç almazdım eğer şart değilse. Fiyatlar daha da artacak gibi gözüküyor olsa da aracın sigortası bakımı vs ayrı masraf.
Hocam ben tipo aldım 3 ay önce parcası vs ucuz bütcenizin de altında bir araç.
Tofaş'a bile 170k isteyenler utanır mı ki..
Doğan SLX Bordo veyatta opel corsa 1.7dti
Tipo 1.6 SLX / SLX ie
Brodway
Siena 1.4 Temiz Mutlaka Sorunları olabiliyor
Megane 1 1.6 16V bu fiyata temizini bulmak zor ama den gelirse kaçırmayın
Tavsiye;
Araca bakarken motorun soğuk olduğundan emin olun ve araç soğuk iken çalışıyor olmasına dikkat edin.
Benzinde ve LPG de çalıştığına dikkat edin.
İki durumda da başına geldi.
3. Durum ise yağın içerisine farklı bir kimyasal koyarak motoru bitmiş araçtan çıkan dumanı engelleyerek satışı gerçekleştiriyorlar, kimyasalın etkisi geçtiğinde motorun bozuk olduğu çıkan dumanlardan anlaşılıyor. (Buda bir tanıdığın başına geldi)
Ford Taunus alabilirsiniz memnun kalırsınız tofaşlara o paralar verilmez bence
Hocam kim ne derse desin siz boşverin o rakamı gidip eski araçlara vermeyin. Sanayiden çıkamazsınız inan düşmanıma vermesin eski model araç insanı batırır. Attığım elektrikli araçtan alın bakın keyfinize.
190bine dert satıyorlar. Vay arkadaş ya nolmuş piyasa
Ekonominin durumunu anlamak için araç piyasasına bakmak yeterli oluyor. 1 ay önce heralde buna korna çalıp gülüp sevindiler yapacak birşey yok.
O paraya araba alınmaz hocam. Alma.
Bir yerden üzerine para bulacaksın biraz sabretceksin ama maalesef ekonomide yerinde durmuyor sen biriktirirken kat kat fiyatlar artacak.
Üzülüyorum ne diyim.
Ben hiçte üzülmüyorum üzülme duygusu kalmadı banane diyorum geçiyorum.
Sanayi önerisi yazsak hocam
Herkese yorumları için teşekkür ederim 🙏 1.6 Karbüratörlü Eurpa Aldım 96 Model 268 Binde.
Fiyatı 178 tl