MahmutD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fotograflar bende gozukmuyor
Hizliresim.com a yükledim oraya erişiminiz yoksa görünmeyebilir. DNS kaynaklı problem yaşıyor olabilirsiniz.

dinozor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekran kartı ve diğer ürünlerin güncellemesini yapın ilk önce Driver Booster kurun tavsiyemdir
ekran kartı kaynaklı gözüküyor
Windows update kendi yüklediğiyle duruyordu, onu da denedim. Kaldırdım tekrar kurdum, üzerine geforce experince üzerinden kurmayı denedim. Düzelmedi. Driver boosterı 'da deneyeceğim.

enesadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence bi sorun yok panel kalitesi farkındandır. son 1 yıldır falan yabancı reddit forumlarında sık sık MSI artık çok dandik muhabbeti dönüyordu. cidden kalitesiz bir ekran paneli kullanmış olabilirler.
Ben yıllardır MSI kullanıyorum. Birde monster var.

MSI'dan servis kalitesi olarakta memnundum. Garanti süresi boyunca hep bakımlarımı sorunsuz halletim. Onun dışında herhangi bir sorun yaşamamıştım. Fanları falan hep sıfırlarıyla değiştirmişlerdi.

syerliturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne ölü pikseli arkadaş ekran kartı driverını güncelle ondan önce bi bak bakalım çözünürlük düşükse yükselt
Driver kaynaklı olabileceğini düşündüm. Onu da kaldırıp tekrar kurdum ama düzelmedi. Şimdi farklı kaynaklardan deniyorum. Driver booster gibi programlardan deneyeceğim birde.

ibo5406 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ölü piksel olsa bariz kendini belli eder ekran kartı driver güncelle çözünürlüğü önerilene getir sorun düzelecektir
Genel olarak dönüşler bu şekilde. Driverları deniyorum. Yapmıştım aslında ama olmamıştı.

levent2934 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aldıgınız pc MSI İster iade isteyin ister değişim mallarının arkasında adamlar gereğği neyse yaparlar servisleride çok iyidir.
Evet, servis kalitesi iyi biliyorum. Daha önce defalarca MSI cihazlarıma bakım yapıldı. Garanti bittikten sonra bakımı bırakmaları kötü oluyor.

ByCiHaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Ekran Kartı driverini kendi sitesinden orijinal olarak yükleyip deneyin.
2- windows orjinal değil, modifiyeli windows ise, orjinal iso ile deneyin
3- windows 11 yerine 10 yükleyip deneyin.
Ekran kartı kendi sitesinden deneyeceğim, farklı yöntemlerden yüklemiştim. Windows update gibi. Driver booster vs deneyeceğim.
2- Windows orjinal, kendi sitesinden indirip media creation tool ile USB e indirtip, onun üzerinden kurdum.
3- Son ihtimal windows 10 u deneyeceğim.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim, farklı yöntemler deneyip konuya yazacağım.