Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda hiç alınmayacak cihazlar ile ilgili konularda yorumlarınızı görüyordum. Gerçekten maalesef artık 3-5K'ya eli yüzü düzgün cihaz bulunmuyor, doların durumu malum. Sıfır almanız bu noktada iyi olmuş. Hayırlı olsun hocam.
Değerli yorumun için teşekkürler hocam.
Yorumlarımdan da anlamışsınızdir bilgisayar donanımı vs hakkinda bilgim yok. Bunu açık yüreklilikle herkese söyledim siz değerli hocalarım sağ olsun bana çok destek oldunuz. 10 yıllık ne olduğu belirsizlik abidesi cihazlara deli paralar yazıyorlar di, bilmediğim içinde artık arastirabildigim kadar araştırarak bu cihazı aldım. En azından sıfır km. Poşetini ben açacağım. Bayiiyi bile özellikle uyardım. Cihaz bodrum şubeden gelecek sıfır kutulu şekilde ben açmadan kimse açmasın diye uyarımı yaptım.

Şimdi YouTube videoları izliyorum bununla alakadar yurt dışı Rusya gibi ülkelerde çokça video paylaşılmış. Birde sizden ricam bir önceki sayfanın altında aynı cihazı alan Türk arkadaştan özelliklerini paylaşması için resim istemiştim özellikle ekran kartı falan bakıp yorumlayabilir misiniz?