tam olarak aynı durumu 2 ay önce yaşadım. Kedim 5. kattan düştü hatta gece düştüğü için biz sabah bulabildik onu. arka bacakları tutmuyordu yani yürüyemiyor sadece sürünüyordu , tuvalete falan kendimiz götürüyorduk ama sadece idrarını yapabiliyordu bacaklar tutmadığından ayakta duramyordu. Başta iç kanama vs durumları için bir kaç gün bir sürü iğne yedik. Ardından bakıyoruz durum aynı hayvan hala acı çekiyor ve bir gelişme yok hatta daha kötüye gidiyordu. sonra başka veterinere geçtik iğne , ilaç , serum tedavisine başlandı. Doktor bunu 3 gün sürdürelim ona göre MR ve ameliyat'a geçebiliriz dedi. 3 günün sonunda bi 3 gün daha bekleyelim dedi ve iyi ki de öyle söylemiş. İlk 3 gün hala sürünerek giden hayvan ikinci 3 günlük kısmın sonunda ufaktan ayaklanmaya başladı. Şuan ki durumu ise tam olarak eskisi gibi. Yeniden koşmaya ve yürümeye başladı. Size tavsiyem doktor ilaç tedavisiyle çözülme ihtimali var diyor ise eğer ameliyatta ısrarcı olmayın hocam. Kediler insanlara kıyasla çok daha hızlı ve sağlıklı iyileşiyorlar. Ek olarak ben ucuz yollu yerlere güvenmediğim için istanbul da bulabileceğim en iyi yerlerden birine götürdüm , orda kaldığı her gün için 1250 ₺ ödeme yaptım diğer türlü ucuz yerler gerekli özeni göstermiyordu çünkü.